0.5 l kefyro
1 kiaušinis
4 šaukštai cukraus
žiupsnelis druskos
1 nubrauktas šaukštelis sodos
3 stiklinės miltų.
Kefyrą pakaitinti iki užvirimo. Tuomet maišant supilti kiaušinį, išplaktą su cukrumi, įdėti gesintą sodą, druską ir miltus. Išmaišyti ir kepti. Tešla turėtų gautis gautis grietinės tirštumo ar šiek tiek tirštesnė.
Kefyrą pakaitinti iki užvirimo. Tuomet maišant supilti kiaušinį, išplaktą su cukrumi, įdėti gesintą sodą, druską ir miltus. Išmaišyti ir kepti. Tešla turėtų gautis gautis grietinės tirštumo ar šiek tiek tirštesnė.
Skanaus!
Šaltinis čia.
Aciu už gera patarimą..Oi skanumėlis nemoku apsakyti...
AtsakytiPanaikinti