Reikės:
2 pok. sausainių
2 pok. varškės (pusė kg)
braškių (arba kitų uogų ar vaisių)
1 pok. želatinos (50 g arba 4 šaukštus)
1 stikl. cukraus
Į varškę įpilti truputį pieno. Poto į varškę supilti želatiną (ištirpdytą).
Į formos dugną sudėti sausainius, ant jų dėti braškes ir užpilti varške. Vėl dėti sluoksnį sausainių, vėl braškes ir užpilti varške. Papuošti galima pjaustytom braškėm ar saldainiais. Na čia jau skonio reikalas. Įdėti į šaldytuvą porai valandų.
Skanaus!
Labai skanus ir lengvas torčiukas atsigaivinimui vasarą. Šį tortą darydavo mano močiutė. Kiek pamenu vaikystėj nesulaukdavom kol sustengs :)))
2 pok. sausainių
2 pok. varškės (pusė kg)
braškių (arba kitų uogų ar vaisių)
1 pok. želatinos (50 g arba 4 šaukštus)
1 stikl. cukraus
Į varškę įpilti truputį pieno. Poto į varškę supilti želatiną (ištirpdytą).
Į formos dugną sudėti sausainius, ant jų dėti braškes ir užpilti varške. Vėl dėti sluoksnį sausainių, vėl braškes ir užpilti varške. Papuošti galima pjaustytom braškėm ar saldainiais. Na čia jau skonio reikalas. Įdėti į šaldytuvą porai valandų.
Skanaus!
Labai skanus ir lengvas torčiukas atsigaivinimui vasarą. Šį tortą darydavo mano močiutė. Kiek pamenu vaikystėj nesulaukdavom kol sustengs :)))
O cukrų kur dėti? :) Nors čia ir akivaizdu, kad viskas keliauja į varškę, bet patikslinkit gamybos procesą (dar kas nors ims ir pamirš, kad reikia pasaldinti) :) O sausainių nemirkot?
AtsakytiPanaikinti