2011 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

Šviežių kopūstų sriuba su lydytu sūreliu

3 litrams vandens:
šviežio kopūsto maždaug kumščio dydžio
2 bulvės
morka
svogūnas
kelios skiltelės česnako
keli šaukštai sviesto
indelis lydyto sūrelio
2 šaukštai manų kruopų
2 kubeliai sultinio
krapų, pipirų, druskos šiek tiek

Puode išlydome sviestą ir sudedame spaustą česnaką, pjaustytą svogūną, morką, bulves ir kopūstą, viską šiek tiek apkepiname.

Pilame vandenį, verdame apie 10 min. Sijodami įmaišome manų kruopas, išmaišome ir dar paverdame 10 min.

Sudedame prieskonius, lydytą sūrelį ir verdame apie 15-20 min. Pagardiname krapais.
Skanaus!!!


Šaltinis čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails