400 g varškės
4 kiaušiniai
100 g cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
1 citrinos tarkuota žievelė
60 g miltų
1 pak. citrinų želė
4-5 nektarinai
Varškę sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, tarkuota citrinos žievele, kiaušinių tryniais ir miltais.
Baltymus išplakti iki standžios masės ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.
Kepimo formą ištepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais . Supilti varškės masę.
Varškėtį kepti 175 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 min.
Iškepusį varškėtį atvėsinti.
Kol varškėtis vėsta, paruošti želė, supjaustyti skiltelėmis nektarinus. Želė pakelio turinį ištirpinti 250 ml verdančio vandens.
Kai varškėtis atvės, sudėti nektarinus ir užpilti želė. Paruoštą varškėtį pastatyti į šaldytuvą, kad sustingtų želė.
4 kiaušiniai
100 g cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
1 citrinos tarkuota žievelė
60 g miltų
1 pak. citrinų želė
4-5 nektarinai
Varškę sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, tarkuota citrinos žievele, kiaušinių tryniais ir miltais.
Baltymus išplakti iki standžios masės ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.
Kepimo formą ištepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais . Supilti varškės masę.
Varškėtį kepti 175 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 min.
Iškepusį varškėtį atvėsinti.
Kol varškėtis vėsta, paruošti želė, supjaustyti skiltelėmis nektarinus. Želė pakelio turinį ištirpinti 250 ml verdančio vandens.
Kai varškėtis atvės, sudėti nektarinus ir užpilti želė. Paruoštą varškėtį pastatyti į šaldytuvą, kad sustingtų želė.
Šaltinis čia.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą