2010 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Žagarėliai


Reikės:

kiaušiniai - 1 vnt.
cukraus - 4 valg. šaukšt.
druska - žiups.
kepimo milteliai - 1 arbat. šaukštel.
sviestas arba aliejus - 3 valg. šaukšt.
grietinės - 1 stikl.
vanilės arba vanilinio cukrus - pagal skonį
miltų - 400 g

Kiaušinį, cukrų, druską gerai išplakti. Grietinę, kepimo miltelius pilti į dubenį su plakiniu ir toliau plakti. Įpilti aliejų arba sviestą, vanilinį cukrų ir toliau maišyti. Tada berti miltus ir gerai išmaišyti. Tešla neturi būti kieta. Iškočiojame ir formuojame žagarėlius. Juos verdame aliejuje arba riebaluose.  Atšalusius pabarstome cukraus pudra.

Šaltinis čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails