2011 m. liepos 22 d., penktadienis

Ananasais įdaryta vištos krūtinėlė

Reikės:
2 vištų filė
50 g. graikinių riešutų
kiaušinis
2 šaukštai krakmolo
2 šaukštai sviesto
druskos
pipirų
ĮDARUI:
80g. konservuotų ananasų
2-3 petražolių šakelės
2 česnakų skiltelės
PADAŽUI:
konservuotų anasų sirupo
100 ml. baltojo sauso vyno
šaukštelis krakmolo

Vištienos krūtinėlėse padayti gilias įpjovas. Įtrinti druska ir pipirais. Susmulkinti petražoles, česnakus ir nusunktus ananasus. Kiekviną krūtinėlę prikimšti įdaro, jei lipa lauk sukabinti dantų krapštukais. Reišutus susmulkinti. Krūtinėle apvolioti krakmole, tada kiaušinio plakinyje ir galiausiai riešutuose. Palikti 10minučių. Paruoškite padažą: į puodą supilkite vyną, pavirkite kol nugaruos pusė, tada pilkite ananasų skystimą, pavirkite 3 minute ir galiausiai supilkite ištirpintą krakmolą. Įkaitinkite keptuvėje sviestą. Kiekvieną krūtinėlę pakepkite iš abiejų pusių po 4 minutes, kol susidarys traški plutelė. Uždengę dangčiu kepkite dar 5-7 minutes.

Skanaus :)


Šaltinis čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails