2010 m. gegužės 6 d., ketvirtadienis

Migdolinė duonelė

Reikės:

300 g kvietinių miltų,

2 kiaušiniai,

150 g riešutų (migdolų, kedrų, migdolų drožlių),

220 g cukraus (jei nemėgstate saldžiai, cukraus dėkite mažiau),

0,5 šaukštelio kepimo miltelių,

10 g šviežio baziliko.

Sukapokite migdolus. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų. Kiaušinius lengvai suplakite su cukrumi ir įmaišykite su sausa mase, suberkite migdolus (vietoj migdolų dėjau džiovintus ananasus ir papajas, razinas), ir gerai sumaišykite. Tešlą iškočiokite, išpjaukite paplotėlius.

Kepkite 175C įkaitintoje orkaitėje (kol gražiai apkeps). Iškeptus paplotėlius ištraukite, perpjaukite per pusę ir vėl pašaukite į orkaitę pusvalandžiui, kad duonelė apdžiūtų (150C ). 


Originalas čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails