2010 m. gegužės 2 d., sekmadienis

Bulviniai blynai su grūdėta varške ir lašiša


Sutarkuoti tiek bulvių per burokinę tarką, kiek norėsit blynų.
įmušti kiaušinį,
įdėti žiupsnelį druskos,
šaukštą ar du, priklausomai nuo masės, krakmolo,
aliejaus kepti

Formuojame šaukštu blynus iškart keptuvėje, apskrudinam iš abiejų pusių. Dedam į lėkštę, uždedam šaukšteliu ant kiekvieno blyno grūdėtos varškės ir užtaisom kauburiuką ar rožytę iš sūdytos ar ruūkytos lašišos.

Skanaus!

ps. grūdėtos varškės neturėjau, tai dėjau paprastą varškę, sumaišytą su grietinės pora šaukštų.

Receptas čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails