2010 m. balandžio 19 d., pirmadienis

Kiaušiniai Pašot



Pašot kiaušiniai:

Du būdai kaip išsivirti šiuos kiaušinius.

Pirmas: puode užviriname vandenį, įpilam kelis šaukštus acto.
Kiaušinį įmušam į puodelį, svarbu nesugadinti trynio.
Vanduo turi engvai virti.
Kiaušinį iš puodelio labai atsargiai pilame į vandenį .
Galima šaukšto pagalba paformuoti kiaušinį, kad jis gautųsi gražesnis.
Jei norime labai minkšto kiaušinio - verdame 3 minutes, jei vidutinio - 5 min..


Antras: imame maistinę plėvelę ir išklojame su ja puodelį.
Ant plėvelės pilame lašelį aliejaus ir ištepame ją kad kiaušinis nepriliptų.
Įmušame kiaušinį ir plėvelę užspaudžiame arba surišame.
Dedame į verdantį vandenį ir verdame.
Išvirtą kiaušinį išimame iš vandens ir vėliau iš plėvelės.
Valgome su skrudinta duona.


Smagus visai kiaušinukas gavosi, ypač dar, kad nereikia lukštų lupinėt :D 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails