Reikia:
3 pokeliu sausainiu Gaidelis" (galima naudoti ir kitus);
4 paprastu varskes sureliu su razinomis;
150 g sviesto;
1 stiklines silto pieno;
1 valg. saukst. kakavos arba tirpios kavos;
100 g cukraus;
0,5 arbat. saukst. vanilinio cukraus;
1 valg. saukst. rugscios uogienes;
1 arbat. saukstelio maltu riesutu;
puses banano;
2-3 marmeladiniu saldainiu;
pienisko arba juodojo sokolado plyteles (100 g).
Surelius istrinti su cukrumi, supilti islydyta sviesta, ismaisyti. Mase padalinti i 3 dalis. I viena dali deti kavos arba kakavos, o i kitas dvi dalis deti maltu riesutu, banano, vanilinio cukraus, pasmulkintu marmeladiniu saldainiu.
Ant stalo padeti polietilenini maiseli. Sausainius pamirkyti piene ir delioti ant maiselio 3x6.
Tepti 1 baltos mases dali ir uzdeti sausainiu sluoksni 3x6.
Tepti kakavines mases sluoksnis ir uzdeti sausainiu sluoksni 3x6.
Tepti antra baltos mases dali ir per viduri nutiesti uogienes juostele.
Paimti maiseli uz keturiu kampu, suformuoti stogeli-trikampi nestipriai spaudziant. Apgaubta maiseliu pyraga palikti saldytuvo kameroje apie 2 val.
Po 2 val. dubenelyje islydyti 50 g sviesto su sokolado gabaleliais ir gauta mase aplieti pyrago virsu. Galima papauosti konditeriniais saldainiukais. Pyraga laikyti saldytuve, kad netiztu.
Saltinis www.supermama.lt
3 pokeliu sausainiu Gaidelis" (galima naudoti ir kitus);
4 paprastu varskes sureliu su razinomis;
150 g sviesto;
1 stiklines silto pieno;
1 valg. saukst. kakavos arba tirpios kavos;
100 g cukraus;
0,5 arbat. saukst. vanilinio cukraus;
1 valg. saukst. rugscios uogienes;
1 arbat. saukstelio maltu riesutu;
puses banano;
2-3 marmeladiniu saldainiu;
pienisko arba juodojo sokolado plyteles (100 g).
Surelius istrinti su cukrumi, supilti islydyta sviesta, ismaisyti. Mase padalinti i 3 dalis. I viena dali deti kavos arba kakavos, o i kitas dvi dalis deti maltu riesutu, banano, vanilinio cukraus, pasmulkintu marmeladiniu saldainiu.
Ant stalo padeti polietilenini maiseli. Sausainius pamirkyti piene ir delioti ant maiselio 3x6.
Tepti 1 baltos mases dali ir uzdeti sausainiu sluoksni 3x6.
Tepti kakavines mases sluoksnis ir uzdeti sausainiu sluoksni 3x6.
Tepti antra baltos mases dali ir per viduri nutiesti uogienes juostele.
Paimti maiseli uz keturiu kampu, suformuoti stogeli-trikampi nestipriai spaudziant. Apgaubta maiseliu pyraga palikti saldytuvo kameroje apie 2 val.
Po 2 val. dubenelyje islydyti 50 g sviesto su sokolado gabaleliais ir gauta mase aplieti pyrago virsu. Galima papauosti konditeriniais saldainiukais. Pyraga laikyti saldytuve, kad netiztu.
Saltinis www.supermama.lt
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą